Tuemme yksilöitä ja yhteisöjä kestävän uudistumisen rakentamisessa.

"Työelämän turbulenssissa 
tarvitaan vahvaa
henkilökohtaista ja
yhteisöllistä voimaa.
"

[Salme Mahlakaarto
ID valmentaja
FT, THM, PDO, työnohjaaja]

Tuemme työyhteisöjä ja yksilöitä kestävän menestyksen rakentamisessa.

"Työelämän turbulenssissa tarvitaan vahvaa henkilökohtaista ja yhteisöllistä voimaa."

[Salme Mahlakaarto, ID valmentaja, FT, THM, PDO, työnohjaaja]

Käyntiosoite:
Kehräsaari,
A-rappu, 2. krs

Postiosoite:
Kauppakatu 14 B 11
33210 Tampere

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 571 9260

Seuraa meitä:

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Rekisterin ylläpitäjä

  • ID Mahlakaarto Oy
  • Y-tunnus 2418138-7
  • Kauppakatu 14 B 11 33210 TAMPERE

Rekisterin yhteyshenkilö

Salme Mahlakaarto

Kauppakatu 14 B 11 33210 TAMPERE

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

  • Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri
  • ID Valmentaja® -koulutus (sähköpostilista)
  • Kutsutilaisuudet (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

https://www.mahlakaarto.fi/

https://idvalmentaja.com/

Lisätiedot

ID Mahlakaarto Oy (jäljempänä yritys) viittaa tässä rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytännössä käyttäjään, jolla yritys tarkoittaa sivustoilla käyviä henkilöitä, asiakkaita, koulutuksiin, luennoille, kutsutilaisuuksiin, webinaareihin ja workshoppeihin osallistujia sekä erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin osallistuvia henkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, yrittäjiä ja medioita.

Tietojen keräämisen tarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen
  • asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi
  • kumppanuus- ja affiliatemarkkinoinnin toteuttaminen

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, kirjojen tilaamisen sekä koulutuksiin ilmoittautumisten ja palautelomakkeiden kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttämällä palveluita käyttäjä hyväksyy, että yritys voi tarvittaessa lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Kerättävät tiedot

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä alla olevia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)
  • Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • Sivuston käyttäjän yritykselle lähettämät sähköpostiviestit
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
  • Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset, joilla vierailet, toimintojen ajankohta.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä olevan linkin kautta.

Jos käyttäjä on mukana useammalla sähköpostilistalla, saattaa yritys silti lähettää viestejä ja materiaaleja, vaikka käyttäjä olisi mielestään poistunut sähköpostilistalta kerran. Halutessasi poistua kaikilta listoilta samanaikaisesti, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)mahlakaarto.fi.

Maksuliikenteen tiedot

Maksut vastaanotetaan Mycashflow-kaupassa. Joissakin tapauksissa maksujen välitys toteutetaan laskulla. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan (Mycashflow) yrityksen tietoihin.

Henkilötietojen säilytysajat

Asiakasrekisteriä voidaan tarkastella puolivuosittain. Käyttäjän tiedot tuhotaan, kun se ei ole enää tarpeellinen käyttötarkoitusta varten. Henkilötietoja säilytetään korkeintaan 12 kuukautta sen jälkeen, kun käyttäjä on avannut viimeisen sähköpostin tai markkinointikirjeen tai ottanut yhteyttä yritykseen.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • Mailchimp -sähköpostiohjelma

Mycashflow-kaupan tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä lataa e-kirjan, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen (kirja, koulutus), liittyy ilmaisiin haasteisiin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin tai lähettää palautelomakkeen. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät ja/tai yhteistyökumppanit.

Tarkastus- ja oikaisuoikeus (Henkilötietolaki 26§)

Rekisterissä olevalla käyttäjällä on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella ID Mahlakaarto Oy, Kauppakatu 14 B 11 33210 TAMPERE. Tarkastuspyynnön toteuttamisessa suositellaan käytettävän tietosuojavaltuutetun laatimaa lomaketta.

Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee ID Mahlakaarto Oy:n asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, voi käyttäjä esittää rekisterin yhteyshenkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Oikaisupyyntö tulee aina tehdä kirjallisesti. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä käyttäjän mielestä on oikea tieto ja kuinka korjaus pyydetään tekemään.

Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen viikkokirjeen lopussa olevien linkkien kautta tai kirjautumalla käyttämäänsä palveluun, kuten verkkokurssille. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole käyttäjien käytettävissä.

Rikkomuksista ilmoittaminen

Koska mikään internetin tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmuoto ei ole täysin turvallinen, ei yritys ei voi taata täyttä turvallisuutta. Jos yrityksen tietoon tulee tietoturvarikkomus, ilmoittaa se asianosaisille käyttäjille, jotta he voivat tehdä tarvittavat toimenpiteet. Yritys sitoutuu ilmoittamaan asiakkailleen kaikista heidän tilinsä turvallisuutta koskevista asioista ja tarjoamaan heille tarvittavat tiedot, jotta he voisivat täyttää omat lakisääteiset ilmoitusvelvollisuutensa.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjän tietojen turvassa pysyminen edellyttää huolellisuutta myös itse käyttäjältä. Käyttäjä varmistaa omien tiliensä tietoturvan käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja, vaihtamalla ne säännöllisesti ja säilyttämällä niitä asianmukaisesti. Käyttäjän on myös itse varmistettava omien laitteidensa turvallisuus.

Alaikäisten turvallisuus

Yrityksen maksulliset palvelut eivät ole tarkoitettu alaikäisille eli alle 18-vuotiaalle henkilölle. Alaikäisellä on kuitenkin lupa käyttää maksullisia palveluja, mikäli hänen vanhempansa hyväksyvät palvelun käytön ja maksavat palvelun alaikäisen puolesta. Yritys ei tietoisesti kerää alaikäisen henkilötietoja.

Käyttäjän oikeudet

Sivustojen käyttäjällä on seuraavat oikeudet:

  • Saada tietoa itseään koskevista henkilötiedoista
  • Rajoittaa itseään koskevien tietojen käsittelyä yrityksessä
  • Korjata itseään koskevia, virheelliseksi katsomiaan tietoja
  • Oikeus tulla unohdetuksi
  • Oikeus peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojensa käsittelyä koskien
  • Tietojen siirto-oikeus

Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä häntä kokevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

E-kirjat, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat, blogipostaukset sekä viikkokirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos käyttäjä siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, tulee hänen itsensä tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keräämiseen ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin ennen palvelun tai sivuston käyttämistä.

Tietosuojan ja rekisteriselosteen muuttaminen

Tietosuoja ja rekisteriseloste tarkistetaan ja tarpeen vaatiessa päivitetään kaksi kertaa vuodessa. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan päivityksen yhteydessä. Käyttämällä sivustoja hyväksyt automaattisesti uuden tietosuojan ja rekisteriselosteen. Mikäli et hyväksy niitä, tulee sinun lopettaa sivustojen käyttö välittömästi.

Muut mahdolliset oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus, mikäli olet tyytymätön yritykselle lähettämäsi valituksen käsittelyyn. Valitus tehdään valvontaviranomaiselle: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info(at)mahlakaarto.fi

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 24.9.2018

Käyntiosoite:
Kehräsaari,
A-rappu, 2. krs

Postiosoite:
Kauppakatu 14 B 11
33210 Tampere

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 571 9260

Seuraa meitä:

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja

persoona tyossa kansi s

Uusi kirja Salme Mahlakaarrolta

Persoona Työssä

Kirja on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut  ihmisen kasvusta, ihmisestä työssään sekä vahvistavien työyhteisöjen rakentamisesta.  Kirja sopii myös koulutuksen ja oppimisen välineeksi.

Saatavilla paperi- ja virtuaalikirjana. 

Nopea toimitus! Saat kirjan muutamassa päivässä!

Tutustu ja tilaa kirja >>

Lisätietoa virtuaalikirjasta >>

persoona tyossa kansi mainos2